Maquettes

Met de grootste aandacht en (na)zorg

Als grootste maquette atelier van de Benelux leveren wij (smart) maquettes van het hoogste niveau. Uw project wordt als een exacte replica nagebouwd op schaal waarbij ook de groenaanleg volledig volgens de plannen gebeurt. Ons team van 3 ervaren maquettebouwers krijgt gegarandeerd een prachtig en sfeervol schaalmodel van uw bouwproject. 

Bescherm je maquette met een Stolp

Verleng de levensduur van je maquette met een beschermende stolp. Het houdt de maquette stofvrij en proper en beschermt de kwetsbare delen. 

(ver)plaats je maquette op een onderstel

Bij ons kan u kiezen uit verschillende soorten onderstellen voor uw maquette afhankelijk van de look die u wenst. Zo kan u kiezen voor een ‘klassiek’ onderstel op wieltjes of een strakker metalen frame.

Bij klassieke onderstellen u ook kiezen uit verschillende materialen zodoende u een persoonlijke touch kunt geven aan uw project.

Dient de maquette regelmatig verplaatst te worden? Of moet ze door smalle openingen kunnen zoals een lift of enkele deur? Voor één van onze demonteerbare onderstellen is dit geen issue.

Want to
work with us?

Transport & beschermkoffer
op maat voor uw maquette

Transport

Indien gewenst wordt de maquette geleverd en opgebouwd op de door jullie gewenste locatie. Levering op een beursstand is ook mogelijk. Neem hiervoor tijdig contact met ons op.

Flightcase op maat

Om uw maquette zo goed mogelijk te beschermen tijdens het transport is het mogelijk om een flightcase op maat te laten maken in ons atelier. Vooral wanneer de maquette vaak verhuisd moet worden is het aangeraden om een degelijke flightcase te voorzien.

Meer info?