Onze concepten.

Word deel van onze familie en groei mee! Sluit je aan bij een van onze concepten, waar je kunt profiteren van bewezen bedrijfsmodellen, continue ondersteuning en de kans om je eigen succesverhaal te schrijven binnen een gevestigd merk. Binnen Cr3do bieden we drie verschillende formules aan, elk met unieke mogelijkheden en voordelen. Of je nu wilt investeren in je eigen toekomst, samen met ons wilt groeien, of de verantwoordelijkheid wilt nemen voor één van onze vestigingen, wij hebben het juiste concept voor jou.

Onze formules.

Franchise

Met onze franchise-formule heb je de mogelijkheid om zelf te investeren in je eigen concept. Dit geeft jou de volledige controle en verantwoordelijkheid over je eigen vestiging.

Onze bewezen bedrijfsmodellen en continue ondersteuning helpen je om succesvol te zijn binnen het kader van ons gevestigde merk. Als franchisenemer ben je de kapitein van je eigen schip en kun je je eigen succesverhaal schrijven, met ons sterke merk achter je.

Shared Deal

Samen groeien, samen winnen. Met de Shared-deal formule kun je samen met ons investeren in een nieuwe locatie. We begrijpen dat sommige ondernemers liever niet alle financiële lasten alleen dragen.

Daarom bieden we de mogelijkheid om samen te groeien, waarbij we de investeringen delen op basis van een overeengekomen verdeling, bijvoorbeeld 50/50. Dit stelt je in staat om te genieten van ons bewezen bedrijfsmodel en de kracht van ons merk, terwijl je de kosten en risico’s deelt.

Gerant

Met de Gerant-formule kan je verantwoordelijkheid nemen voor één van onze bestaande vestigingen. Hierbij hoef je zelf geen initiële investering te doen, en toch krijg je de kans om een belangrijke rol te spelen in ons groeiende succesverhaal.

Als gerant ben je de operationele leider en profiteer je van onze kennis, ervaring en continue ondersteuning. Bovendien bestaat de mogelijkheid steeds om in een latere fase mee te investeren en eigenaar of mede-eigenaar te worden van een vestiging.

Ongeacht welke formule je kiest, bij ons maak je deel uit van onze familie. Samen zetten we stappen naar succes en creëren we kansen om jouw eigen succesverhaal te schrijven binnen 1 van onze gevestigde concepten. We staan klaar om je te ondersteunen op jouw reis!

Onze Concepten.

Shared Journey.

Onze concepten bieden een uitgelezen kans om jouw eigen onderneming te starten, volledig ondersteund door een bewezen, succesvolle formule.

Met de juiste voorbereiding en toewijding kan deelname aan een van onze concepten de kans bieden om een succesvolle ondernemer te worden.

01 Kennismaking & informatieverstrekking
02 Partnership/agreement
03 Location selection
04 Design & Build
05 Training
06 Marketing & lancering
07 Ondersteuning

Kennismaking & informatieverstrekking

Bij Cr3do begint onze kennismaking met een eerste contact. We voorzien je van een uitgebreid informatiepakket over jouw gekozen concept en nodigen je uit voor een persoonlijke ontmoeting.
Indien gewenst, kan je onze bestaande vestigingen bezoeken en helpen we met financiële planning. Na deze stappen kan je een weloverwogen beslissing nemen.

Partnership/agreement

Na een succesvolle kennismaking, zijn we klaar om het partnerschap concreet te maken. We bespreken in detail de samenwerkingsovereenkomst en streven naar een overeenkomst die aansluit bij de belangen en doelen van alle betrokkenen.

Location selection

Na het voltooien van de overeenkomst, focussen we ons op de keuze van de juiste locatie indien het een nieuwe vestiging betreft. We begrijpen dat een geschikte locatie zeer belangrijk is voor het succes van ons concept en jouw onderneming. Daarom bieden we professionele ondersteuning bij het vinden van een optimale plek voor jouw nieuwe vestiging.

Ons doel is om een locatie te vinden die past bij de strategie van ons concept en de kans op succes vergroot. We voeren een locatieanalyse uit, doen marktonderzoek, locatiebezoeken en assisteren bij onderhandelingen.

Design & Build

Na de locatiekeuze, starten we meteen aan het ontwerpen en inrichten van jouw vestiging. Ons ervaren team begeleidt je bij het creëren van een aantrekkelijke en functionele ruimte die perfect past bij ons concept en jouw visie.

Zo komen we tot het realiseren van een vestiging die trouw is aan onze waarden en concept en tegelijkertijd klanten aantrekt.

Training

Om jouw vestiging succesvol te beheren, bieden we uitgebreide training en ondersteuning voor jou en je team. We richten ons op operationele training, klantenservice, productkennis, etc.

Ons doel is om jou en je team alle benodigde kennis en tools te verschaffen om met vertrouwen aan jouw uitdaging te starten.

Marketing & Lancering

Na een grondige voorbereiding, richten we ons op de belangrijke fase van marketing en lancering. Samen stellen we een marketingplan op dat is afgestemd op jouw vestiging, doelgroep en lokale markt.

We ondersteunen je bij het opbouwen van de branding in jouw regio, zowel online als offline.

We helpen je bij het organiseren van een succesvol lanceringsevenement en zorgen ervoor dat de zichtbaarheid van je vestiging vergroot.

Ondersteuning

Onze betrokkenheid stopt niet na de lancering. We blijven je voortdurend ondersteunen en begeleiden. Ons doel is om jouw vestiging te helpen groeien en blijvend succesvol te zijn

Our Projects.

Want to work with us?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Laten we eens kennismaken!