View Franchise

Essance

Schoonheid en succes samenbrengen: Word Franchisenemer bij Essance

Intro

Welkom bij Essance, een toonaangevend medisch esthetisch centrum met een multidisciplinair team van plastisch chirurgen, esthetische artsen en schoonheidsspecialisten. Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons succesverhaal door franchisenemer te worden.

Client

Essance

Our
locations

Essance Sint-Truiden

Tongersesteenweg 100
3800 Sint-Truiden

Essance Hasselt

Guffenslaan 96
3500 Hasselt

Concept

Bij Essance geloven we dat schoonheid en welzijn hand in hand gaan. Onze missie is om behandelingen aan te bieden die mensen helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen. 

We accentueren de unieke schoonheid en bekomen zo een mooi en natuurlijk resultaat.

Ons imago

Bij Essance streven we naar een imago van vertrouwen, professionaliteit en innovatie. We zijn trots op ons team van hooggekwalificeerde plastisch chirurgen, esthetische artsen en schoonheidsspecialisten die samenwerken om onze klanten te helpen hun natuurlijke schoonheid te verbeteren.

We gebruiken geavanceerde technologieën en state-of-the-art toestellen om de best mogelijke resultaten te bereiken. Daarnaast handhaven we de hoogste normen van veiligheid en discretie. Onze patiënten vertrouwen op Essance voor op maat gemaakte esthetische oplossingen die voldoen aan hun behoeften en verwachtingen.

Onze historiek

In februari 2022 opent Essance in St-Truiden als onderdeel van de medische co-working groep Medpoint. Hier kunnen patiënten terecht voor een ruim aanbod aan esthetische behandelingen waaronder botox, fillers, permanente ontharing en plastische chirurgie.

Bij aanvang bestaat het team uit 2 esthetische artsen, 2 plastische chirurgen, een specialiste micro haarpigmentatie en een aantal verpleegkundigen.

Onze Toekomstvisie

Bij Essance zijn we vastberaden om verder te groeien en onze positie als toonaangevend medisch esthetisch centrum te versterken. We streven naar uitbreiding naar nieuwe locaties om meer patiënten de mogelijkheid te bieden om te profiteren van onze hoogwaardige behandelingen en professionele zorg.

Daarnaast blijven we investeren in nieuwe technologieën en behandelmethoden om voorop te blijven in de esthetische industrie.

Investeringskansen

Als franchisenemer bij Essance profiteer je van vele voordelen waaronder een sterke merknaam, uitgebreide training en ondersteuning en een marketingteam om op terug te vallen. 

  • Heb jij een ondernemersgeest en passie voor schoonheid en welzijn? 
  • Een grote toewijding aan klanttevredenheid?
  • Bereidheid om te blijven leren en groeien als ondernemer?

 

De investeringskosten voor het starten van jouw Essance-franchise variëren afhankelijk van de locatie en het type vestiging. Dit kan gaan van een kleine kliniek met basisfaciliteiten voor behandelingen zoals botox en fillers, tot een uitgebreide vestiging met een breed scala aan esthetische diensten en uitgebreidere behandelingen, zoals plastische chirurgie.

Als je geïnteresseerd bent in het worden van een franchisenemer bij Essance en het realiseren van jouw dromen in de esthetische industrie, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We organiseren graag een persoonlijk gesprek om je meer informatie te geven en je te helpen bij elke stap van het proces. 

Want to
work with us?

Eens vrijblijvend creatief brainstormen?

Wij kijken er alvast naar uit je te ontmoeten!