View Franchise

El Bocado

Tapas y vino

Intro

Welkom bij El Bocado, de trotse naam achter een van de meest gezellige Spaanse tapasketens in Vlaanderen. Met momenteel vier succesvolle vestigingen in eigen beheer, hebben we de harten van talloze klanten veroverd met onze authentieke Spaanse keuken, warme gastvrijheid en gezellige sfeer. Nu vinden we het tijd om jou de kans te bieden om deel uit te maken van ons groeiende succesverhaal als franchisenemer.

Client

El Bocado

Our
locations

El Bocado Original

Dokter Willemstraat 10
3500 Hasselt

El Bocado Grote Markt

Grote Markt 17
3500 Hasselt

El Bocado Bilzen

Markt 27
3740 Bilzen

El Bocado Sint-Truiden

Plankstraat 2
3800 Sint-Truiden

Concept

El Bocado staat voor de typische Spaanse gastvrijheid en gezelligheid. Onze tapasbars bieden een culinaire reis door de Spaanse keuken, waarbij we de rijke smaken en tradities van het Iberische schiereiland omarmen. 

Waaraan herken je een El Bocado?

 • Authentieke smaak: Onze gerechten worden bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en geheime recepten die de echte Spaanse smaken tot leven brengen.
 • Gastvrijheid: El Bocado staat bekend om zijn warme en gastvrije sfeer. We willen dat onze klanten zich thuis voelen terwijl ze genieten van hun maaltijd
 • Gezelligheid: Onze tapasrestaurants zijn ontworpen om een ontspannen en gezellige sfeer te creëren, wat bijdraagt aan de unieke eetervaring.

Onze historiek

In 2006 opent de eerste El Bocado in Hasselt. Gezellig vertoeven in Spaanse sferen met Spaanse wijnen, cocktails en heerlijke tapas staat centraal. 

In 2013 wordt het concept uitgebreid naar andere steden en ontstaat het idee van het uitwerken van een tapasketen. Zo openen in de jaren nadien nog 3 nieuwe vestigingen.

Door de jaren heen hebben we onze menu’s verfijnd, onze service geoptimaliseerd en zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de horecabranche. Vandaag de dag hebben we vier florerende vestigingen in eigen beheer.

Door de jaren heen hebben we onze menu’s verfijnd, onze service geoptimaliseerd en zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de horecabranche. Vandaag de dag hebben we vier florerende vestigingen in eigen beheer.

Investeringskansen

Deel uitmaken van de El Bocado-familie als franchisenemer biedt veel voordelen. 

 • Bewezen succes: Onze bestaande vestigingen vormen het bewijs van ons succesvolle concept. Als franchisenemer krijg je toegang tot ons beproefde bedrijfsmodel.
 • Ondersteuning en training: El Bocado biedt uitgebreide training en voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je succesvol bent in het runnen van je eigen vestiging.
 • Sterke merknaam: El Bocado is een gevestigde naam in de horecabranche, met een loyale klantenkring.
 • Marketing en promotie: Je kan rekenen op een toegewijd marketingteam voor het promoten van je vestiging

 

De investeringskosten voor het starten van je eigen El Bocado-franchise variëren afhankelijk van de locatie en het type vestiging.

Wat we zoeken in een franchisenemer

Bij El Bocado zijn we op zoek naar enthousiaste en gepassioneerde individuen die onze liefde voor eten, gastvrijheid en gezelligheid delen. 

 • Je begrijpt het belang van klanttevredenheid en streeft ernaar om de verwachtingen van je klanten te overtreffen
 • Je hebt een passie voor kwaliteit en hebt affiniteit met de Spaanse keuken
 • Je hebt een ondernemende instelling en bent bereid om je in te zetten voor de groei van je eigen zaak
 • Je bent toegewijd aan het succesvol runnen van je vestiging

 

Heb je de passie om een tapasbar te runnen? Wil je meer weten over de mogelijkheden om franchisenemer bij El Bocado te worden? Laat het ons dan snel weten. We kijken er naar uit om je te verwelkomen in de El Bocado-familie en samen een culinair avontuur te beginnen.

Want to
work with us?

Eens vrijblijvend creatief brainstormen?

Wij kijken er alvast naar uit je te ontmoeten!