Zo werkt het

Wij helpen je met het realiseren van eender welk 3D-project. Heb je een goed idee? Een gedetailleerd ontwerp? Of nog niets concreet, maar je bent ervan overtuigd dat 3D iets voor jou te bieden heeft? Wij ondersteunen je in elke fase en werken voor verschillende sectoren. Ontdek hier hoe zo’n proces bij Cr3do eruit ziet.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan op onze website. Kies voor een algemene of een uitgewerkte oplossing. Omschrijf kort je project, of upload een tekening. Hoe meer informatie, hoe sneller we kunnen starten. Een volledig nieuwe oplossing nodig? Contacteer ons via het algemene contactformulier.

Wissel informatie uit

Onze specialisten controleren je offerteaanvraag. Ontbreekt er nog informatie? Wij contacteren jou om samen af te stemmen. Zo krijgt jouw 3D-project snel vorm.

Ontvang een offerte op maat

De details van je project liggen vast. Wij bezorgen je een offerte op maat. Moet er nog iets aangepast worden? Wij regelen het. Ben je akkoord en klaar voor productie? Dan keur je de offerte goed.

Ons team werkt jouw oplossing uit

Je offerte is goedgekeurd. Wij schakelen de meest geschikte 3D-designer in voor jouw project. Die bezorgt je een eerste visualisatie van je project. Hier geef je je laatste goedkeuring of feedback.

Ontvang jouw oplossing

Jouw oplossing is klaar. Wij zorgen voor de levering. Virtuele projecten ontvang je via email. Fysieke projecten leveren we tot aan je deur.

Klaar voor je eerste project? Upload hier je ontwerp of contacteer ons voor meer informatie

Start mijn project

Interesse in 3D-printing, 3D-rendering, 3D-design of virtual reality? Kortom, alles wat te maken heeft met 3D?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends in 3D!