Webdesign.

Jouw online aanwezigheid is cruciaal. Daarvoor creëren we aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites die indruk maken.

JOuw digitale aanwezigheid.

Vandaag is een onderneming zonder website onlogisch, je doelpubliek verwacht simpelweg dat ze (alle) informatie over je bedrijf online kunnen terugvinden.

Een website is niet zomaar een online visitekaartje; het is het digitale epicentrum van jouw merk. In de bruisende wereld van vandaag fungeert een goed ontworpen website als de spil van je online aanwezigheid, en bij Cr3do weten we dat als geen ander.

Waarom een nieuwe of bestaande website vernieuwen?

Online Zichtbaarheid: In dit digitale tijdperk zoeken mensen vaak online naar producten en diensten. Zonder een website loop je potentiële klanten mis.

Professionaliteit: Een goed ontworpen website straalt professionaliteit uit. Het is vaak het eerste contactpunt voor klanten en kan het imago van je bedrijf versterken.

Toegankelijkheid: Een website is 24/7 toegankelijk, wat betekent dat klanten op elk moment informatie kunnen vinden, zelfs buiten kantooruren.

Een website op maat van jouw bedrijf.

Mobielvriendelijk

De tijd dat websites enkel op desktop werden bezocht is voorbij. Wij zorgen ervoor dat de website optimaal weergegeven wordt op verschillende apparaten.

SEO gericht

Het is heel belangrijk dat jouw website vindbaar is en dat bezoekers naar jouw website geleid worden. Wij zorgen ervoor dat je website beter scoort in Google, je meer bezoeker krijgt en bezoekers omzet in klanten.

Makkelijk aanpasbaar

Onze websites worden steeds zo opgebouwd dat je zelf eenvoudig aanpassingen kan maken in teksten en foto’s. Zo hou je zelf gemakkelijk je website up-to-date.

Hoe gaan we te werk.

01 Kennismaking & onderzoek
02 Wireframe: structuur
03 Design
04 Beelden & tekst
05 Opbouw
06 Test & lancering

Enkele van onze websites.

Het belang van een website.

Want to work with us?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Laten we eens kennismaken!

Clients we worked for.