Visualisaties

3D visualisaties.

Hoogwaardige 3D visualisaties

Met onze prachtige 3D Visualisaties kan je potentiële kopers laten wegdromen bij het aanschouwen van hun toekomstige woning, nog voordat deze gebouwd is. Zo kan je hen al een voorproefje geven van wat nog gerealiseerd moet worden.

Interieurs

Bij Cr3do zorgen we ervoor dat het interieur volledig aansluit op de behoeften en wensen van jouw doelgroep. Realisme, sfeervolle inrichting en optimale belichting staan centraal in onze aanpak.

Je kan jouw eigen stijl kiezen en de look & feel van het project bepalen. Door middel van regelmatige feedbackmomenten stemmen we het project volledig af op jouw verwachtingen.

Exterieurs

We streven steeds naar fotorealisme. Op het moment dat we het beeld niet meer kunnen onderscheiden van een foto zijn we geslaagd in onze opzet.

Een weelderig groene omgeving brengt het beeld tot leven en geeft sfeer en gezelligheid aan jouw exterieurbeelden.

Productontwerp

Bij Cr3do hebben we ook expertise in productontwerp en prototyping. We kunnen jouw producten in 3D visualiseren om te helpen de ontwikkeling en productie te stroomlijnen.

Met onze visualisaties kan je een duidelijk beeld krijgen van hoe jouw product eruit zal zien, voordat het zelfs maar is geproduceerd.

Vraag je offerte aan

Drone beelden

Soms is er meer nodig om een project volledig tot zijn recht te laten komen. Hierbij integreren we het 3D-model in de dronebeelden en zorgen voor een naadloze overgang door de camera en belichting perfect op elkaar af te stemmen.

Fotografie

Naast volledig computer gegenereerde visualisaties is het ook mogelijk om een computervisualisatie in te plakken in een echte foto. Zo schets je een duidelijk beeld van hoe een project eruit zal zien in zijn ware omgeving. Dit is eveneens mogelijk via drone fotografie.

Animatie

Wenst u uw toekomstig project wat meer dynamiek te geven dan enkel een statisch beeld? Dan maken we voor u een animatie van uw woonproject. Zodoende kan u uw klant nog beter laten zien waar het project om draait.

How we
work

01.

Aanleveren plannen, gevelaanzichten en inplantingsplan

02.

Stijl bepalen +
goedkeuring offerte

03.

Opmaak
3D model

04.

Keuze
camerastandpunt

05.

Renderen +
postproductie

06.

Aanleveren beelden

What we need

Een korte beschrijving van jouw wensen

Project adres

Projectplannen indien beschikbaar (PDF of DWG)

foto's van de website indien beschikbaar

een lijst van de toe te passen materialen

Alle andere informatie die jij nuttig acht

Want to work with us?

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Laten we eens kennismaken!